Cześć wszystkim! Szukam czegoś nowego do pielęgnacji twarzy na wiosnę, najlepiej czegoś lekkiego, ale skutecznego. Moja skóra jest mieszana – czasem sucha, czasem przetłuszczona. Zastanawiam się, czy Avon ma coś odpowiedniego? Dawno nie zaglądałam do ich oferty i nie wiem, co nowego się pojawiło. Może ktoś z Was korzysta z ich kremów albo ser? Czy warto je wypróbować? Interesuje mnie też coś z filtrem UV, bo słońce już mocno świeci. Dajcie znać, co możecie polecić z ich najnowszej oferty!
Friday, May 9, 2025 12:11:00 AM
Jakie kosmetyki Avon polecacie na wiosnę 2025?
Hej! Koniecznie zerknij na katalog Avon 2025 – właśnie przeglądałam edycję marcową i kwietniową i jest tam sporo ciekawych nowości, szczególnie jeśli chodzi o pielęgnację skóry. Dla mieszanej cery super sprawdza się żel do mycia z pantenolem – delikatny, a dobrze oczyszcza. Do tego warto dorzucić krem Anew z witaminą C – rozświetla i nawilża, idealny na wiosnę. Jeśli zależy Ci na ochronie przeciwsłonecznej, to Anew Ultimate z SPF 25 też wygląda obiecująco. Fajna opcja to też zostanie przedstawicielem – zniżki i dostęp do zamkniętych promocji robią różnicę!
Też ostatnio zaczęłam zaglądać do katalogów i zauważyłam, że Avon się mocno rozwinął. Mają teraz naprawdę fajne kosmetyki do różnych typów skóry. U mnie sprawdziło się kilka ich żeli i kremów, choć muszę przyznać, że z niektórymi trzeba uważać – zależnie od potrzeb skóry. Warto na początek zamówić próbki albo coś niedużego. No i fajne jest to, że mają katalogi online – można wszystko spokojnie przejrzeć i porównać. Daj znać, jak coś przetestujesz! Hej! Koniecznie zerknij na katalog Avon 2025 – właśnie przeglądałam edycję marcową i kwietniową i jest tam sporo ciekawych nowości, szczególnie jeśli chodzi o pielęgnację skóry. Dla mieszanej cery super sprawdza się żel do mycia z pantenolem – delikatny, a dobrze oczyszcza. Do tego warto dorzucić krem Anew z witaminą C – rozświetla i nawilża, idealny na wiosnę. Jeśli zależy Ci na ochronie przeciwsłonecznej, to Anew Ultimate z SPF 25 też wygląda obiecująco. Fajna opcja to też zostanie przedstawicielem – zniżki i dostęp do zamkniętych promocji robią różnicę!